Prva stran Novice in obvestila Pestro počitniško dogajanje v Lokavcu

Pestro počitniško dogajanje v Lokavcu

Novice in obvestila

V Športnem klubu Momentum iz Ajdovščine smo se letos odločili popestriti poletne počitnice otrokom s športno–vodnimi aktivnostmi.

Izvedli smo dva termina rokometnega in gimnastičnega kampa, ki se ga je udeležilo 45 otrok. Na kampu so otroci spoznali osnovne in zahtevnejše prvine izbrane športne panoge pod vodstvom izkušenih inštruktorjev. V popoldanskem času smo izvajali razne aktivnosti ter spoznavali dejavnosti in poklice iz lokalnega okolja. Obiskali so na policisti iz Policijske postaje Ajdovščina, ki so nam predstavili svoj poklic in vso opremo policista. Obiskali so nas gasilci iz PGD Ajdovščina, ki so otrokom predstavili kako je biti gasilec. Odšli smo do ranča, kjer nam je Franko Bajc pokazal nego in ježo konjev. Imeli smo tudi predstavitev avto-moto športa, k nam je prišel voznik rally-a Martin Štucin ter dva mlada dirkača cestno hitrostnega dirkanja na dveh kolesih, Enej in Tian Krševan. Skupaj so nam predstavili avto-moto športa. Ostale dni smo zapolnili z vodnimi igrami in obisk ter kopanje na Lokavščku.

Z odzivom staršev in otrok smo bili zelo zadovoljni, saj so se otroci na naših kampih izredno zabavali. V klubu se že veselimo naslednjega poletja, da se zopet srečamo.

Posebna zahvala gre vsem, ki so pripomogli k kvalitetnejši izpeljavi programa: predsednik KS Lokavec Angel Vidmar, Občina Ajdovščina, Vina Marc, Picerija in špageterija Zmaj, Pekarna Kukaj Ajdovščina, Leone, Fama, Abanka Ajdovščina, Nova KBM Ajdovščina.

 

 

Neja Vidmar

Predsednica Športnega kluba Momentum,

 

Telefon: 041 478 388

E-pošta: lokavec@ajdovscina.si